Bruidsjurk kopen of huren

Of je nou wilt kopen of wilt huren, Bij De Bruidsmarkt ben je altijd welkom. De winkel zelf is opgesplitst in vier prijsklassen. Zo weet je precies waar je aan het kijken bent en zul je nooit meer uitgeven dan je budget. Er zijn meerdere mogelijkheden om je een prachtige bruid te laten zijn. Zo zijn de jurken die in de winkel hangen in drie verschillende varianten te plaatsen. In het eerste deel zijn prachtige nieuwe jurken. In het tweede deel zijn ook prachtige jurken, maar deze zijn eerder gedragen. Deze worden ook wel vintage jurken genoemd. In het derde en laatste deel zijn jurken die ik te huur aanbied.

nieuw, oud, lenen, huren, blauw

Vintage trouwjurken

Soms belandt een eenmalig gedragen bruidsjurk voor een eeuwigheid in een kast. Soms krijgt een jurk een tweede leven als bekleding van een wiegje. Soms wordt een bruidsjurk nieuw geluk gegunt en mag een andere bruid óók stralen in deze gedragen jurk. Het voordeel hiervan is dat de bruidsjurk de tweede keer een veel gunstiger prijskaartje heeft dan bij de eerste aanschaf!

De vintage bruidsjurken zijn, tot ze verkocht worden aan de nieuwe bruid, eigendom van de eerste bruid. De prijzen van de tweedehands bruidsjurken variëren. Op dit moment ligt de prijs tussen 400 euro en 1250 euro in de vintage-collectie. Niet alle vintage bruidsjurken kunnen groter vermaakt worden door de coupeuse. Kleiner gaat natuurlijk wel.

rug rijgsluitin

Trouwjurken huren

Bij De Bruidsmarkt is het assortiment groot. De jurken zijn van huidige collecties en er is voldoende keus. Heb je al helemaal in je hoofd welke trouwjurk het moet worden, dan doen wij er alles aan om deze voor jou te regelen. Dit geldt voor verkoop als verhuur. Elke bruid is belangrijk! Het is daarom verstandig om vooraf een afspraak te maken om te komen kijken of passen van een bruidsjurk. Zo weet je zeker dat deze tijd voor jou gereserveerd is. De winkel is tijdens deze afspraak twee uur helemaal privé, speciaal voor jou!

Het huren van een bruidsjurk kan al vanaf 250 euro.
Er wordt een borg gevraagd afhankelijk van de categorie. Deze krijg je, nadat de jurk is goedgekeurd en gecontroleerd is op gebreken, weer terug. Het is niet mogelijk om de te huren bruidsjurk te laten vermaken.

afspraak